識男仔

識男仔溝仔全攻略!榮獲《最佳專業約會配對服務》的Match Dating擁有豐富配對經驗,唔只幫你搵男朋友,仲教你點樣追男仔識男朋友。

了解更多

《卓越創新企業大獎》- 最佳專業約會配對服務
Match Dating: 細心真人配對 助客人從心出發

識男仔

識男仔溝仔全攻略

單身女士又想用「生活圈子小」、「工作忙」來作單身的藉口?你單身的原因,會唔會係因為你根本冇踏出過識男仔的第一步?究竟點樣可以識男朋友,點樣可以溝仔?榮獲《最佳專業約會配對服務》的Match Dating教你搵男朋友方法,仲幫你搵埋男朋友!

了解更多

嶄新一對一約會的優勢



為什麼選擇 Match Dating 一對一配對服務?

四大理由

詳細服務流程

第一步 - 聯絡我們

詳細服務流程-4

第二步 - 約會準備

詳細服務流程-3

第三步 - 投入約會

詳細服務流程-2

第四步 - 事後跟進

詳細服務流程-1

搵男朋友的4大方法(上)

1. 主動搭訕陌生人

你有冇遇過「一見鐘情」的男仔?當你見到一眼定情的他,係唔係好想主動上前認識一下?如果你有足夠的勇氣,其實這種主動搭訕的方式都係ok的,因為緣分有時就係一瞬間的擦肩而過。

如果女仔主動同男仔搭訕,令他留下聯繫方式係一件好容易的事,但係這種方法亦有不確定性,單憑自己的直覺和他的外表,你冇辦法深入了解他的內心,咁樣你們的關係就會變得非常膚淺,甚至毫無共同語言。

2. 社交圈交友

通過社交圈搵男朋友係大多數女性追男仔的一種方式,通過自由發展或朋友介紹來的人,會令你覺得比較踏實。

只可惜現在大部分單身女性單身的原因就係因為她們的社交圈子太窄,身邊根本冇合適的適婚對象,所以靠身邊人脈識男朋友的成功機率好低。

了解更多

搵男朋友的4大方法(下)

3. 婚戀網或社交app交友

現在的婚戀網和社交app多不勝數,但係卻好少人可以通過線上交友匹配成功。其中最大的原因就係真實性問題,在網上交友時,對方的相片、資料全部都可以造假,真實性得唔到保障。

其次,現在好多社交app打著「愛情」的旗號,實則做著「約炮」的勾當。只有男人先最瞭解男人,如果你身邊有關係比較好的男性朋友, 而且他有用社交軟件,你可以大膽問他:“你地男仔玩這個的目的真係想搵個女朋友嗎?”我相信,只要這個男仔對你足夠真誠,他都會告訴你:不是。所以線上交友會存在好大風險。

4. 香港約會公司Match Dating為您找尋最合適的人

Match Dating瞭解女仔天生怕醜內斂的性格,她們好難做到主動搭訕陌生男仔,但係通過Match Dating的人手配對,我們可以根據你的擇偶要求,更有針對性為你找尋最合適的人,內斂的女仔一樣可以追男仔。Match Dating令你係約會前就可以較為深入咁瞭解對方的真實情況,提高約會質量。

我們亦明白廣大單身女性工作繁忙和社交圈子狹窄的情況,Match Dating會為你提供合約期內無限次男女單對單配對服務,擴展你的交友圈,積累約會經驗,拓寬視野,我們會盡力幫助閣下成功識男仔,開始新戀情。

Match Dating約會公司里的所有會員全部通過真人認證,然後再進行人手配對,通過我們的專業篩查,確保會員信息的真實性,大大減少了俾人呃嘅風險。Match Dating歡迎所有有意搵長遠發展對象的會員,杜絕目的不純和兒戲的人,我們著重與閣下一對一的傾談,拉近與你的距離,從而用心為你找尋最合適的人。

Match Dating絕對唔係單單為你提供溝仔攻略,你可以放心將你的婚姻大事交俾Match Dating,你會得到真心真意的服務,亦會大大增加識男朋友的成功率。只要你願意為愛勇敢一次,Match Dating就會盡心盡力幫你搵男朋友。

立即行動
FAQ

常見問題

為何需要 Match Dating 公司為你預備約會?

眼見現在太多單身男女只顧埋頭工作,不懂珍惜光陰,往往與幸福擦肩而過,甚至找不到對象。而且一場單對單約會約會活動並沒有想象般簡單容易駕馭,您需要的是專業的準備和提醒。

Match Dating 會如何為我預備約會?‬‬‬

我們極之重視每位單身男女的浪漫約會活動,故此我們從一開始的見面交談,分析配對就下足功夫,務求一擊即中,畢竟人人青春有限。然後,在正式約會時,每個細節照顧到底,讓你能享受當下,拒絕尷尬。

如何聯絡我們?

閣下的任何意見或建議,我們都必定聆聽及處理,改善任何不足,為的是確保每一個人都可以更好地追求幸福。任何人士均可透過以下方法聯絡我們。
電郵: [email protected]
WhatsApp:+852 9581 6883